Mersin'de Gezi Parkı gerginliği:2'si polis 6 yaralı

Mersin'de Gezi Parkı eylemlerine destek olmak için yürümek isteyen gruba polisin müdahale etmesi sonucu 2'si polis 6 kişi yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 21 Haziran 2013 00:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Mersin'de Gezi Parkı gerginliği:2'si polis 6 yaralı

Çıkan olaylarda 8 eylemci de göz altına alındı. Adnan Menderes Bulvarı'nda bulunan Barış Meydanı'na gitmek isteyen grubun önü polis tarafından kesilirken, yaklaşık 700 eylemci oturma eylemi yapıyor.

CHP MİLLETVEKİLLERİ OTURMA EYLEMİNE KATILDI

Mersin'de Gezi Parkı eylemlerine destek olmak için yürüyüş yapmak isteyen grup polis tarafından engellenince oturma eylemine başladı. Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekilleri Vahap Seçer ve Aytuğ Atıcı da bölgeye gidip grubun en önüne oturarak eyleme katıldı.

OTURMA EYLEMİ SONA ERDİ

Mersin'de Gezi Parkı eylemlerine destek olmak için yürüyüşe geçen grup, polis engeliyle karşılaştığı için başlattığı oturma eylemini CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı'nın girişimleri sonucu sona erdi. Polis müdürleri ve eylemcilerle görüşen Aytuğ, eylemcilere yarın saat 19.00'da Yenişehir İlçesi PTT Müdürlüğü önünde toplanıp Cumhuriyet Alanına yürüyecekleri sözünü verdi. Bunun üzerine akşam saatlerinden beri eylem yapan grup dağıldı. Eylemcilerin slogan atarak yürümeye başlaması üzedire çevik kuvvet ekipleri grubu üçe bölerek dağıttı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber